gepost 7 years ago, op donderdag, 13 juli 2017 door Wim Van Geert

Alle laatste nieuwtjes rond het Summerfest in Aalter hoor je op zaterdag 22 juli van 12u tot 14u op KIX.
En we hebben duo VIP tickets. Zeker luisteren!

De Oogstfeesten Aalter organiseren hun Summerfest dit jaar op 28, 29 en 30 juli. Alle festiviteiten worden weer in één weekend gebundeld.

Door de volkstoeloop voor K3 vorig jaar op zondag werd de traditionele tractorpulling het weekend nadien georganiseerd. Deze zomer zijn de Oogstfeesten weer gebundeld in één weekend. "We starten op vrijdag 28 juli met Summerfest Live", zegt Geert Wyckstandt. "We gaan die avond voor live-concerten van Niels Destadsbader, Les Truttes en de vrienden Jelle Cleymans en Jonas Van Geel. We zoeken voor de vrijdagavond nog één spetterende naam.

Mevrouw Dimitri Vegas

Op zaterdag 29 juli staat de fuif in het teken van Girl Madness. We zetten zes vrouwelijke dj's achter de draaitafel. Absolute topper wordt dj Mattn, de vrouw van Dimitri Vegas. Ze mag haar man gerust meebrengen", knipoogt Geert.

Op zondag 30 juli staat de bekende tractorpulling centraal, maar er zijn ook nieuwigheden. Om 11 uur wordt al gestart met een aperitiefconcert van Azdamme. In de namiddag zijn er optredens van Jettie Pallettie, Filip Dhaeze, Yves Segers, Steve Tielens en Herbert Verhaegen. Opvallend: op zondag betaal je vanaf dit jaar ook wel 6 euro toegangsgeld. "Gratis toegang op zondag lukt echt niet meer omdat de kosten elk jaar groter worden. Maar 6 euro is nog altijd niets voor een tractorpulling én een vedettenparade", zegt Geert Wyckstandt.

Kaarten voor de vrijdagavond kosten 23 euro in voorverkoop. Op zaterdag betaal je 9 euro in voorverkoop. Op zondag betaal je 6 euro.


  • Bron: Eigen redactie