Categorie: Nieuws uit de regio

regionieuws vrijdag 14 juli

gepost 7 years ago, op vrijdag, 14 juli 2017 door Crew

Peter De Clercq, gewezen wereldkampioen barbecue en chef van restaurant Elckerlijc in Maldegem, krijgt een barbecueprogramma op VIER. De Clercq kookt nu al regelmatig op AVS en heeft al heel wat kookboeken geschreven. Nu wordt hij samen met Seppe Nobels van Graanmarkt 13 in Antwerpen het gezicht van Grillmasters op VIER. Het wordt een kookwedstrijd en afvalrace aan de barbecue.
In 2003 haalde De Clercq nog goud op het WK barbecueën, dus hij is zeker de juiste man op de juiste plaats. Wanneer Grillmasters op tv komt, staat nog niet vast.




Deze zomer doen twee animatoren met een kar vol speeltuigen Tielt en deelgemeenten aan. Kinderen tussen 6 en 12 uit Tielt, Aarsele en Kanegem 'De Boemelkar' staat vandaag aan Den Treurniet in Tielt. In augustus verschijnt de kar op 7 augustus in het Patersbos, op 8 augustus aan het OC van Aarsele, op 9 augustus in de Europawijk, op 10 augustus opnieuw in Ten Broucken en op 11 augustus terug aan Den Treurniet. Kinderen tussen 6 en 12 jaar uit de buurt kunnen er steevast gratis terecht in de namiddag.


De Knokse oplichter Ieuwke en zijn vrouw blijven twee maanden langer in de cel nadat ze enige tijd geleden een vals Twitteraccount en Facebookprofiel lanceerden in naam van het Brugse parket. Dat heeft de Brugse raadkamer woensdagmorgen beslist. Op de Twitterpagina - die intussen 38 volgers heeft - werden tweets gepost met lasterlijke berichten tegen een vrederechter, een korpschef, een procureur, een onderzoeksrechter en verschillende politiemensen. Zij werden met herkenbare foto online geplaatst en bij de tweets vermeldde de man in sommige gevallen zelfs een gsm-nummer en e-mailadres. Ondanks zijn arrestatie staan de pagina's nog steeds online, al lijken ze niet meer actief te zijn. 


  • Bron: Het Laatste Nieuws