Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws zaterdag 28 april

gepost 6 years ago, op vrijdag, 27 april 2018 door Crew

Negenvoudig wereldkampioen fietstrial Kenny Belaey uit Aalter verovert Amerika. Hij is daar een graag geziene gast in de pauze van grote NBA- basketbalwedstrijden. Hij geeft er shows voor een publiek van 20.000 Amerikaanse toeschouwers. De laatste jaren legt hij zich vooral toe op zijn stuntshows en hij deed dat al in alle uithoeken van Europa. Nu start dus zijn veroveringstocht van de Verenigde Staten.

De nieuwe politieke beweging De Merlaan kan als eerste in Maldegem een volle lijst voorleggen. Burgemeester Marleen Van den Bussche en schepen Geert De Roo verlaten CD&V en pakken uit met een eigen lijst. In maart stelden ze al het grootste deel van de kandidaten voor. Nu zijn ook de laatste plaatsen ingevuld en is de nieuwe lijst dus volledig. Zo goed als niemand op de lijst had tot nu iets met politiek te maken.

Het Meetjesland viert komende zomer maar liefst honderd dagen feest, op dertig verschillende evenementen. Toerisme Meetjesland heeft zojuist de nieuwe zomerkalender voorgesteld. De zomer van het Meetjesland gaat van start op 5 en 6 mei met het Stoomtreinfestival in Maldegem, en loopt dat loopt tot eind oktober. Wat er deze zomer nog allemaal te beleven valt, kan je vinden in de nieuwe brochure en op www.toerismemeetjesland.be


  • Bron: Het Laatste Nieuws