Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws woensdag 25 april

gepost 6 years ago, op dinsdag, 24 april 2018 door Crew

In Aalter zijn de voorbije maanden verschillende katten overleden aan de gevolgen van vergiftiging. Het zou gaan om kwaad opzet. De politie weet van de incidenten. Ze raden baasjes aan om bij de minste twijfel zo snel mogelijk naar de dierenarts te gaan.

Een man uit Brugge heeft in hoger beroep een celstraf van 2 jaar met 14 maanden uitstel gekregen voor de aanranding van de eerbaarheid van zijn voormalige stiefdochter. De man had vorig jaar het meisje wakker gemaakt en onder bedreigen van een vuurwapen haar verplicht hebben om zich te laten betasten. Hij zou met een mes over haar lichaam gestreeld hebben. Door de gedetailleerde beschrijvingen van het slachtoffer kon de dader gevat worden. In eerste aanleg kreeg de man een straf van 37 maanden, maar die werd nu verminderd.

Die fiets –en voetgangerstunnel onder de sporen aan de Boeveriepoort in Brugge is geopend. Nu is er een volledig vrijliggende fietsverbinding. De fiets wordt vaak gebuikt in Brugge, want door het viaduct aan het station aan de kant van Sint-Michiels rijden ’s ochtends zo’n 900 fietsers. Er moet wel nog een naam gekozen worden voor de nieuwe route. Dat kan door voorstellen te posten via de link www.brugge.be/fietsbrugzoektnaam of door suggesties in de suggestiebox te steken aan de fietsbruggen in de Boeveriestraat. Dat kan nog tot maandag 21 mei.


  • Bron: Het Laatste Nieuws