Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws woensdag 18 april

gepost 6 years ago, op dinsdag, 17 april 2018 door Crew

Een man uit Aalter is veroordeeld voor het bedreigen van een man met een wapenstok. Op de Brugse markt liep de man met een lange regenjas, handschoenen en een zonnebril. Hij haalde plots een wapenstok boven en bedreigde een voorbijganger. Hij werd eerder al eens opgenomen voor psychoses en experimenteerde al eens met marihuana. De rechter vergeleek de man met Kim De Gelder. De rechter gaf geen straf, maar legde wel voorwaarden op.

De Kapelaanstraat is uitgeroepen tot de netste straat van Sint-Kruis. Dat werd beslist in het kader van de maand van de netheid. Er werd gekeken naar het zwerfvuil op straat, of het voetpad proper is en of er geen obstakels staan. De bewoners kregen een bloemetje als beloning.

In college Ten Doorn in Eeklo is men begonnen in de laatste rechte lijn van de vernieuwde vleugel. Het gebouw werd volledig gestript en vernieuwd. De leerlingen hielpen om alle stoelen, banken en meubels te verhuizen. Het project duurde 3 jaar en kostte 22 miljoen. Daarin werden twee vleugels vernieuwd. Nu moet enkel het groen nog aangelegd worden op de plek waar de oude collegegebouwen stonden. De opening is gepland voor 1 september.


  • Bron: Het Laatste Nieuws