Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws maandag 26 maart

gepost 6 years ago, op zondag, 25 maart 2018 door Crew

De Boomgaardstraat in Aalter wordt vandaag afgesloten voor werken aan de ondergrondse parking. Het is de laatste keer dat de Boomgaardstraat wordt afgesloten. Omrijden kan via de Ketelstraat, Processieweg, Molenstraat, Weibroekdreef en Stationsstraat.

De Geldmuntstraat in Brugge wordt niet heraangelegd. Daar werden bij een renovatie verkeerde kasseien gelegd. De stad stelde de aannemer in gebreke. Volgens de stad zouden de voegen te breed zijn, maar dat weerlegt de aannemer. Volgens hen is er bijna geen verschil te merken. De handelaars zijn alvast blij dat er geen nieuwe wegenwerken komen, want dat zou de omzet fors doen dalen. De oplossing voor het probleem is dat de ruwe stukjes worden afgevlakt zodat alles terug vlak wordt.

Een prostituee en haar kompaan uit Eeklo krijgen twee jaar cel nadat ze 7000 euro stalen van een klant. dat gebeurde na een bezoek van een man aan de prostituee in december 2016. Hij had 7000 euro cashgeld in zijn bestelwagen liggen. Dat was weg na het bezoek. De verdachten ontkennen de feiten, maar ze kunnen niet weerleggen dat ze een paar uur na de feiten een wagen kochten van meer dan 5000 euro. Op basis van die bewijzen en dat ze al een gerechtelijk verleden hebben, vordert het parket zon 2 jaar cel voor beide.


  • Bron: Het Laatste Nieuws