Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws maandag 21 mei

gepost 6 years ago, op zondag, 20 mei 2018 door Crew

Vrijdag heeft de lokale politie Aalter-Knesselare verschillende kogels afgevuurd op een wagen die een politieagent wou aanrijden in de Groendreef in Aalter. De agent bleef ongedeerd, maar de aanrijder crashte een honderdtal meters verder tegen en boom en kon opgepakt worden. Hij sloeg op de vlucht van een controle om 16 uur. De politie zette meteen de achtervolging in. Ze reden hem klem op het industrieterrein van de Groendreef. Omdat de bestuurder van het vluchtvoertuig de agent probeerde aan te rijden werden verschillende kogels afgevoerd. Daarbij sneuvelde achterruit van de wagen. Het is nog niet duidelijk waarom de man probeerde te vluchten.

Het restaurant Kurt’s Pan in de Sint-Jakobsstraat in Brugge staat op overnemen. Dat komt omdat bij gastvrouw Myriam Depoorter (40) de diagnose van kanker is vastgesteld. Chef en echtgenoot Kurt Van Daele (49) zegt dat genezen nu het belangrijkste is. Het restaurant stond zelf in de bib Gourmand. De twee runnen de zaak alleen en een extra kracht aannemen was ook geen optie. Ze moesten klanten afbellen, waarbij soms negatieve reacties kwamen. Het restaurant is instapklaar. Kandidaat-overnemers kunnen contact opnemen met De Brugse Databank.

Vanaf maandag 21 mei sluit de sporthal van Eeklo. Het oude zwembad sluit op 18 juni. Dat wil zeggen dat de opening van het nieuwe Sportpark dichterbij komt. Die staat gepland op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli. De sluiting van het sportpark komt er omdat het sportseizoen voor veel clubs is afgelopen. Tijdens de sluiting gebeuren onder andere schilderwerken, worden sportvloeren geplaatst en hersteld, worden de bergingen opnieuw ingericht en worden materialen uit de sporthal en het zwembad verhuisd.


  • Bron: Het Laatste Nieuws