Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws donderdag 29 maart

gepost 6 years ago, op woensdag, 28 maart 2018 door Crew

Er gaat een nieuwe fase in aan de werken aan het op –en afrittencomplex in Aalter. De vernieuwde aansluiting van de N44 richting Maldegem wordt opengesteld, ook het fietspad dat daar langs loopt gaat open. Op 9 april wordt de rechtstreekse aansluiting van de N44 naar de oprit van de E40 richting Gent opengesteld worden. Verder zal de doorsteek naar de Steenweg op Deinze sluiten en zal de nieuwe doorsteek en rotonde naar de Tieltsesteenweg geopend worden. Daardoor zou het verkeer vlotter moeten verlopen.

In het havengebied van Zeebrugge is het opnieuw tot een confrontatie gekomen tussen transmigranten en de veiligheidsdiensten. Ook havenarbeiders werden geviseerd. De transmigranten worden de laatste weken steeds agressiever om het havengebied binnen te raken. daarbij wordt soms geweld gebruikt. De laatste dagen bekogelden de transmigranten het havenpersoneel en de security met stenen en planken. Er raakte een persoon ligt gewond. De politie kwam tussenbeide en kon een van de daders oppakken. De politie vraagt om dergelijke incidenten te melden.

Maldegem zoekt naar kandidaten die op 28 april willen deelnemen aan een dansketting. Al dansend gaat de groep van de K-ba naar het gemeentehuis. Deelnemers krijgen een eenvoudige choreografie aangeleerd. Wie meer info wil kan mailen naar [email protected] . inschrijven is verplicht voor 25 april.


  • Bron: Het Laatste Nieuws