Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws vrijdag 30 maart

gepost 6 years ago, op donderdag, 29 maart 2018 door Crew

In Aalter organiseert Dédés Aprés-ski Chalet een tiendaags après-skifeest. Er is onder andere een ladies –en singlenight. Zondag kan je in de hut terecht voor de Ronde van Vlaanderen, die wordt live uitgezonden. Aansluitend is er een schlageravond. Er komen ook bekende gasten, zo komen Mezdi en Leatitia van Temptation Island op 2 april. De skihut is te vinden in de Boomgaardstraat in Aalter, de toegang is gratis.

In de Geldmuntstraat in Brugge opent bakkersfamilie Hillewaere op 18 april Hill’s Donuts. Je kan er proeven van vijftig verschillende soorten donuts. Het is niet de eerste winkel van de familie Hillewaere, ook in Menen en Rijsel zijn er donutwinkels te vinden. Bij de opening maken de eerste klanten kans op een jaar gratis donuts.

Een gepensioneerde man uit Eeklo is vrijgesproken voor feiten van openbare zedenschennis. Hij riskeerde een celstraf omdat hij in een te kort shortje rondfietste. Er kwamen klachten binnen van meerderjarigen en ouders in 2016. Hij werd vrijgesproken omdat hij niet de bedoeling had om openbare zedenschennis te plegen. De man durft sinds de aanklacht niet meer buitenkomen


  • Bron: Het Laatste Nieuws