Categorie: Nieuws uit de regio

regionieuws donderdag 13 juli

gepost 7 years ago, op donderdag, 13 juli 2017 door Crew

Mercedes-Benz-dealer Groep Vereenooghe met roots in Roeselare neemt de collega's van Auto Terminus over. Die laatste heeft vestigingen in Brugge, Jabbeke en Oostende. Door de overname wordt Vereenooghe de grootste onafhankelijke dealer van het land. Ze hebben nu in totaal acht verkoop- en servicepunten in West-Vlaanderen. Vereenooghe is sinds 1969 officieel concessiehouder van het Duitse luxemerk en biedt werk aan 250 personeelsleden. In 2016 boekte Groep Vereenooghe een omzet van 106 miljoen euro, Auto Terminus haalde 85 miljoen euro. De naam Auto Terminus zal op termijn wel verdwijnen.

Een 28-jarige Aalternaar is dinsdagavond lichtgewond geraakt op de afrit van de E34 in Maldegem, richting Antwerpen. Het natte wegdek verraste hem, waardoor hij begon te slippen. Hij belandde naast de baan en botste tegen een boom.


10.000 bezoekers, zoveel mensen verwachten de organisatoren van het gratis evenement Wingene Feest op zaterdag 15 juli. Dat vindt niet op het Gemeenteplein plaats zoals andere jaren. Op het programma staat een optreden van K3. De verwachte volkstoeloop voor Hanne, Klaasje en Marthe deed de organisatie uitwijken naar het Sportpark. Wingene Feest start om 17 uur met doorlopende kinderanimatie en gezellige drank- en eetstandjes. De optredens beginnen om 19.30 uur met, K3, Laura Tesoro, Roel Vanderstukken en 90's-coverband Hammertime.



Op een privédomein van 300 hectare langs de Diksmuidse Heerweg in Sint-Andries zijn gisterenmiddag drie jachtwapens gevonden in een vijver. Door de extreme droogte van de voorbije weken was het waterpeil zodanig gezakt dat de karabijnen bloot kwamen te liggen. Het was de eigenaar van het domein die de wapens ontdekte en de politie verwittigde. De politie startte intussen een gerechtelijk onderzoek op. Mogelijk werden de jachtwapens door de eigenaars gedumpt op het moment dat de registratie ervan wettelijk verplicht werd. 


  • Bron: Het Laatste Nieuws