Categorie: Nieuws uit de regio

Regionieuws dindsdag 16 januari

gepost 6 years ago, op dinsdag, 16 januari 2018 door Crew

De 24-jarige Mike Yde uit Zomergem heeft afgelopen weekend Mister Tattoo Belgium 2018 gewonnen. hij nam deel met als doel zijn zelfvertrouwen op te krikken, maar won dus de wedstrijd. Hij heeft tattoos op zowat zijn volledige lijf, zelf op de binnenkant van zijn lip. Hij wil er nog laten zetten. Mike zelf had nooit durven dromen dat hij zou winnen. Hij is de zoon van ‘Slagerij Yde’ en werkt bij Volvo Truck in Oostakker. Hij wil zijn vriendin en de supporters bedanken.

In Brugge hebben de Brugse Ijsberen voor de 52ste keer de Sint-Pietersplas ingedoken. Bij een temperatuur van 5 graden werden de kampioenschappen openwaterzwemmen gehouden. Er waren ruim 120 deelnemers. “Het is gezond om te bewegen tijdens lage temperaturen, daarom was er zo’n grote opkomst”, dat zegt voorzitter Franky Moelaert. De supporters konden zich ook goed uitleven, want er was geen regen tijdens de wedstrijd.

Een twintiger uit Maldegem die talloze meisjes beloerde op feestjes en telefonisch lastig viel, kreeg een nieuwe uitbrander van de rechter. In 2014 kreeg hij al een straf met uitstel voor dezelfde feiten. Hij vroeg de naam van meisjes en belde dan naar de telefoondienst 1207 om hun adres en telefoonnummer te vragen. Daarna viel hij hen lastig. Het gaat dus om een verregaande vorm van stalking en grensoverschrijdend gedrag. De jongeman zei dat hij zich zou beteren na zijn veroordeling van 2012, maar daar is nog niet veel van teweeg gebracht”, zegt de rechter. Voordat de rechter een uitspraak doet over een nieuw vonnis, moet de man eerst nog testen doen bij dokters en psychiaters.


  • Bron: Het Laatste Nieuws