Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws zaterdag 12 november 2022

gepost 1 year ago, op zaterdag, 12 november 2022 door Crew

Op termijn wil Aalter een nieuwe veiligheidssite uitbouwen op de oude terreinen van Sint-Jozef, aan de N44. De politie en de brandweer zullen daar samen huizen, en dus verdwijnt de bestaande brandweerkazerne op termijn, jeugdcentrum Kadans zou er kunnen blijven.

—-------------------------------

Het Rode Kruis Opvangcentrum in de Pokmoere in Eeklo organiseert een wereldlunch, in het kader van de ‘Week van de Smaak’. Je kan nog tot maandag 14 november inschrijven voor de wereldlunch die op zondag 20 november geserveerd wordt. Inschrijven via [email protected].

—---------------------------------------

Eeklo verliest haar laatste echte frietkotje. Frituur Over d’IJzers is dicht en zoekt een overnemer. Sonia De Coster (59) en Rudi Debbaut (58) stonden nog met de glimlach in hun frituur, maar door gezondheidsproblemen moeten ze nu noodgedwongen stoppen. —------------------------------------

Deze Zondag komt Sinterklaas aan in de jachthaven van Eeklo. Hij zal vergezeld zijn van roetpieten, en dat vindt niet iedereen ok. Vlaams Belang ijvert voor het behoud van zwarte piet. Maar zondag in Eeklo zullen het toch roetpieten zijn. Wie Sinterklaas wil zien, kan zondag 13 november om 15 uur naar de jachthaven in Eeklo.

—--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws