Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 14 november 2022

gepost 2 years ago, op zondag, 13 november 2022 door Crew

Het vaccinatiecentrum De Warande in Aalter zit in waakfase, en zal de komende weken nog maar drie dagen open zijn. De herfstvaccinatie voor de 18-plussers zit er zo goed als op. Heb je nog geen herfstprik laten zetten en wil je dat toch nog doen? Dat kan nog in Aalter op drie dagen: 18, of 30 november 2022, en de allerlaatste dag op woensdag 21 december.

—----------------------------

Aalter organiseert eind deze maand twee informatiemomenten over het supersnelle internet van Fiberklaar. Op donderdag 24 november is er om 19.30 uur een online informatiemoment. Op dinsdag 29 november om 19 uur is er een infoavond in het auditorium van het gemeentehuis van Aalter

—----------------------------------

Het Stoomcentrum van Maldegem nodigt dit jaar Sinterklaas en zijn pietenbende weer uit voor een ritje met de stoomtrein. Dit jaar rijden de sinterklaastreinen uit op zaterdag 26 en zondag 27 november, en ook nog op zaterdag 3 en zondag 4 december. “Info: www.stoomtreinmaldegem.be.

—-----------------------------------

Het verkeer op de N9 tussen Eeklo en Adegem wordt vanaf deze week gehinderd door wegenwerken. Er wordt gewerkt aan de brug van de Zeelaan (N9), op de grens van Eeklo met Adegem. Het verkeer kan beurtelings passeren door middel van tijdelijke verkeerslichten.

—----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws