Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 15 november 2022

gepost 1 year ago, op dinsdag, 15 november 2022 door Crew

Een 17-jarige jongen is door een drugsbende gefolterd omdat hij een rivaliserende bende getipt had over de locatie van 300 kilogram cocaïne met een straatwaarde van 15 miljoen euro. In de garage van een boerderij in het Oost-Vlaamse Maldegem werd hij met een mes gefolterd.

—---------------------

De zorg- en welzijnssector, Het Beroepenhuis vzw en de Provincie Oost-Vlaanderen hebben een zorgberoepenrally in Eeklo georganiseerd. Daar werden de leerlingen uit de tweede en derde graad secundair warm gemaakt voor jobs in de zorg- en welzijnssector.

—-----------------------------

Op woensdag 8 februari dalen de beste veldrijders opnieuw neer in Maldegem voor de jaarlijkse parkcross in het Sint-Annapark. De gemeente maakte van de voorstelling van het parcours gebruik om Europese kampioenen Michael Vanthourenhout en Adegemnaar Emiel Verstrynge te huldigen.

—-------------------------

Nog tot maandag 21 november worden er werken uitgevoerd in de Gentweg in Lembeke (Kaprijke), ter hoogte van nummer 1. Er worden vier nieuwe rioolaansluitingen aangelegd bij de nieuwe bouwloten in de straat.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws