Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 16 november 2022

gepost 1 year ago, op woensdag, 16 november 2022 door Crew

In de Vaarstraat in Lembeke kwam het dinsdagavond tot een aanrijding tussen twee personenwagens. Het ongeval zag er op het eerste gezicht ernstig uit, maar de schade viel volgens de politie gelukkig al bij al nog mee.

—---------------------------------------

Ondernemers slaan opnieuw de handen in elkaar voor de tweede editie van ‘Santeboetiek’. Deze keer prijzen niet alleen handelaars uit Eeklo hun producten aan, maar ook handelaars uit de rest van het Meetjesland. Van 18 tot 20 november kan je Meetjeslandse producten kopen in evenementenhal en feestzaal de Peig-nage in Eeklo.

—--------------------------

Natuurpunt en Partners Meetjesland brengt samen met natuur- en landschapsfotograaf Ludo Goossens een natuurkalender uit met beelden uit het Meetjesland. De Meetjeslandkalender is inmiddels toe aan zijn zevende editie. De Meetjeslandkalender kost 10 euro en is te koop op verschillende locaties in het Meetjesland.

—---------------------------------------

Sint-Laureins organiseert eind deze maand een bijzondere workshop rondom babymassage. Het best ontwikkelde zintuig van jonge baby’s is de huid. Sint-Laureins organiseert op zaterdag 26 november om 14 uur deze workshop in De Melkerij.

—--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws