Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 17 november 2022

gepost 1 year ago, op donderdag, 17 november 2022 door Crew

Natuurpunt Aalter zal nu zaterdag twee hectare nieuw bos aanplanten in natuurgebied Zouter. Elke Aalternaar is vanaf 9 uur welkom. Natuurpunt Aalter is al ruim 15 jaar eigenaar van twee perceeltjes aan Zouter in Maria-Aalter. Dit voorjaar slaagden ze erin om een nieuwe grote aankoop te realiseren.

—---------------------------------

De vzw Ambivents uit Aalter organiseert in het weekend een tweedaags Sinterklaasfeest. Voor het eerst wordt het feest georganiseerd in de feestzaal van Lotenhulle (Aalter). Info op de Facebookpagina ‘vzw.ambivents’.

—-----------------------------

Supporteren voor de Rode Duivels kan ook in de voetbalkantine van voetbalclub Witte Ster Lovrienden in Lotenhulle (Aalter). “We zenden het WK voetbal in Qatar uit op groot scherm in de kantine van WSL in de Breestraat”, zegt Marino Rothier, ex-cafébaas van ‘t Volkshuis.

—----------------------------

Fluvius en Proximus werken vanaf eind november/begin december in de Pieter De Coninckstraat in Eeklo. Er is eennrichtingsverkeer vanaf de Hendrik Consciencestraat richting Jan Breydelstraat. De concrete opstartdatum wordt later gecommuniceerd. en

De gemeente Aalter laat alle rioolkolken op het grondgebied reinigen. Een hele klus, want het gaat om 10.800 rioolputjes. De gemeente doet ook een oproep om de putjes proper te houden.

—--------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws