Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 18 november 2022

gepost 2 years ago, op vrijdag, 18 november 2022 door Crew

De CD&V-afdelingen van de acht Meetjeslandse gemeenten organiseren maandag 21 november een informatieavond over de verkeersveiligheid en toekomst van de expresweg (N34) en de ontsluiting van de R4. De infoavond zal zich niet beperken tot autoverkeer, maar er komt ook een toelichting over het fietsbeleid door de provincieraadsleden en de toekomst van het openbaar vervoer wordt toegelicht.

—------------------------------------

Zaterdag 19 november organiseert Jeugdhuis De Voute voor het zesde jaar op rij het drum ‘n bassfeest Shellshock. Op de affiche worden zaterdagavond lokale dj’s gecombineerd met vaste waarden. De inkom is gratis.

—-------------------------------

Bij ArtA’A aan het Stationsplein van Aalter kan je op zondag 20 november genieten van een aperitiefconcert van het Sonoro Quartet. Als prijswinnaar van de ‘Bartók World Competition’ 2021 in het Hongaarse Boedapest is het Sonoro Quartet één van de meest toonaangevende strijkkwartetten van hun generatie. www.aalter.be/aperitiefconcerten.

—--------------------------------

In de bibliotheek van Maldegem kan je op zondag 20 november terecht voor de Kunstendag voor Kinderen. Daar staan heel wat creatieve activiteiten op de planning. De elfde editie staat volledig in het teken van ‘natuur’ en ‘natuurtalenten’. In Maldegem stelt Marijke Umans haar Juke Boos voor. Ze zingt, vertelt, speelt en leest voor uit een waaier van boeken.

—----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws