Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 21 november 2022

gepost 2 years ago, op maandag, 21 november 2022 door Crew

De voorbije week heeft de politie verschillende bestuurders betrapt die de omleiding aan de Oostveldstraat in Eeklo negeerden. Zij moeten 174 euro boete betalen. De politie waarschuwt dat ze tot het einde van de werken controles blijven doen.

—-------------------------------------

Vier bestuurders zijn bij een verkeersactie in het Meetjesland betrapt met hun smartphone achter het stuur. Hun rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.

—------------------------------------

Het rommelt binnen de burgerbeweging SMS Eeklo, de partij van burgemeester Luc Vandevelde. Het bestuur van de partij zet haar taken stop, als duidelijk statement naar de coalitie SMS/CD&V/N-VA. “We zien in de realisatie van ons verkiezingsprogramma te veel vertraging en stilstand”, zegt voorzitter Luc De Backer.

—------------------------------------

In AZ Alma in Eeklo is een Prostaatkliniek geopend. Patiënten kunnen er meerdere onderzoeken krijgen, zodat ze niet telkens opnieuw naar het ziekenhuis moeten komen. Uitgerekend in ‘Movember’ - het jaarlijks evenement dat focust op prostaatkanker en teelbalkanker - gaat AZ Alma van start met de Prostaatkliniek.

—-----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws