Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 22 november 2022

gepost 2 years ago, op dinsdag, 22 november 2022 door Crew

Door weer en wind hebben enkele leerlingen van College ten Doorn in Eeklo deelgenomen aan een boomplantactie van Natuurpunt in het Waaibos. De naaldbomen die er nu staan zullen geleidelijk vervangen worden door inheemse loofhoutsoorten.

—-----------------------------------------

De gemeente Maldegem heeft een beleidsportaal, waarop iedereen alle documenten rond de meerjarenplanning terugvindt. Via www.maldegem.be/beleidsportaal wil het Maldegeme gemeentebestuur transparantie bieden in de acties uit de beleidsperiode 2020-2025.

—----------------------------------------

Naar jaarlijkse traditie verkoopt de lokale afdeling van ACV Aalter soep op de wekelijkse markt in Aalter ter voordele van ‘De Toevlucht. In totaal haalden ze 615,35 euro op. ‘De Toevlucht Aalter’ is een organisatie die mensen samenbrengt om samen te strijden tegen armoede en sociale uitsluiting.

—-------------------------------------------

Feestcomité d’ Oude Smisse organiseert op zondag 27 november een sinterklaasfeest in het ontmoetingscentrum in Sint-Maria-Aalter. Inschrijven kan nog tot en met woensdag 23 november. Meer info via www.feestcomitedoudesmisse.be.

—---------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws