Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 10 november 2022

gepost 1 year ago, op woensdag, 9 november 2022 door Crew

Eeklo gaat de strijd tegen drugs opvoeren. Zowel stad als politie maken topprioriteit van het opsporen en inrekenen van drugsdealers. Meerderheidspartij N-VA brengt het probleem onder de aandacht en eist nultolerantie. “Het drugsprobleem is min of meer onder controle. Maar er blijft werk aan de winkel”, reageert de burgemeester van Eeklo Luc Van de Velde.

—-------------------------

Een vrouw wilde zich parkeren op de parking aan Apotheek Dedeyne in Ursel, maar tijdens het manoeuvre vergiste ze zich van pedaal, waarna ze zich een weg in de vitrine baande. De politie kwam ter plaatse en onderwierp de vrouw aan een ademtest. Die bleek positief. Er vielen verder geen gewonden.

—-----------------------------

Een bejaarde vrouw is woensdagmiddag met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis na een ongeval in Aalter. Ze reed met haar auto tegen een geparkeerde wagen. Ze werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

—-------------------------------

Er zijn wegenwerken gestart in de Schaperstraat in Ursel (Aalter). De straat krijgt een nieuw wegdek. Tijdens de werken wordt in de Rozestraat tijdelijk tweerichtingsverkeer toegestaan. De grootse verkeershinder zal er zijn op maandag 14 en dinsdag 15 november. —-----------------------------------

Het vlakke Meetjesland staat al langer bekend als fietsregio, maar promoot zich nu ook volop als wandelregio. Toerisme Oost-Vlaanderen trok het Meetjesland in en stippelde er vijf nieuwe wandelroutes uit. Dwars door meersen, bossen, heide en polders. De nieuwe wandelgids is nu te koop.

—------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws