Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 8 november 2023

gepost 7 months ago, op woensdag, 8 november 2023 door Crew

Aalter heeft een pak meer plaatsen in de kinderopvang dan gemiddeld in Vlaanderen, maar toch is het ook daar wachten op een vrij plekje. Wie nu een onthaalouder in Aalter belt, heeft met veel geluk een plaatsje ergens eind volgend jaar.

—-----------------------------------------

Agentschap Wegen en Verkeer start met de aanleg van een nieuw fietspad langs de N409 tussen Lotenhulle (Aalter) en Vinkt (Deinze). De werken zullen normaal duren tot midden december. —--------------------------------------------

Cogetama Fest in Knesselare (Aalter) maakt nu al haar data bekend voor het festival van volgend jaar. De muziek zal in 2024 in Knesselare weerklinken op vrijdag 9 en zondag 11 augustus. —-----------------------------------------------------

Atletiekclub Halestra en het gemeentebestuur van Aalter organiseren op zondag 12 november een scholenveldloop voor alle leerlingen van de lagere scholen van Aalter.

—------------------------------------------------

Hobby 13 organiseert op zondag 12 november een grote rommelmarkt in de evenementenhal op het Sportpark van Eeklo.

—--------------------------------------------

De drie overheidsvakbonden bij het spoor houden sinds gisteren 22 uur een 48-uren treinstakingen, kijk dus de dienstregeling na voor je naar een station vertrekt.

—-------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws