Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 7 september 2022

gepost 2 years ago, op woensdag, 7 september 2022 door Crew

Een 68-jarige inwoner van het appartementsblok Andriv op de hoek van de Markt met de Bellemstraat in Aalter is afgelopen dinsdag thuis overleden. Het stoffelijk overschot kon niet uit het appartement gehaald worden, waardoor de brandweer moest opgeroepen worden.

—--------------------------------------------------------

Vier kunstenaars uit Aalter die nog nooit iets van hun werk aan het grote publiek lieten zien, komen nu voor het eerst naar buiten. Dit doen de kunstenaars in een splinternieuwe kunstgalerij. Flooat Gallery is een nieuw kunstpaleisje langs de vaart in de Zuidleiestraat in Aalter.

—---------------------------------

Manon Claeys uit Maldegem, de paralympische medaillewinnares van de Spelen in Tokio, wordt de ambassadrice van de internationale paardenshow Cavalluna. De nieuwe show ‘Secret of Eternity’ van Cavalluna maakt vanaf dit najaar een tour langs dertig steden in Duitsland, België, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland.

—-------------------------------

De eerste woensdag van het schooljaar trakteert Eeklo op een eerste studentenfestival. Eeklo Trap’t Af’ vindt plaats op de buitenterreinen van het Sportpark, in de Burgemeester Lionel Pussemierstraat. Tussen 12 en 22 uur geven heel wat lokale artiesten het beste van zichzelf. Info: www.eeklo.be.

—---------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws