Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 6 september 2022

gepost 2 years ago, op maandag, 5 september 2022 door Crew

De Blekkerbosfeesten van Maria-Aalter zijn er komend weekend terug, na twee jaar afwezigheid door corona. Met een vernieuwde bestuursploeg werd een nieuw programma in elkaar gebokst. Alles vindt plaats op het Domein Menas in de Blekkervijverstraat in Maria-Aalter.

—-----------------------------------------------------------

De oude site van Campina in Sleidinge (Evergem) wordt omgebouwd tot een nieuw bedrijvenpark met 39 kmo-units. Het bedrijvenpark krijgt de toepasselijke naam De Melkerij. Opvallend is het bos van 6.000 vierkante meter en het picknickplein in het project. —--------------------------------

Een hardleerse 56-jarige verkeersovertreder uit Maldegem kreeg van de Gentse politierechter een boete van 8.000 euro en een gevangenisstraf van 18 maanden opgelegd. Hij reed tijdens zijn rijverbod rond met bromfiets klasse A toen de politie hem kliste.

—-------------------------------------

Maldegem telt af naar de grote septemberkermis. En dat moet dit jaar een feest worden voor elk gezin. Eén van de hoogtepunten van de kermisweek wordt de ‘kermis à volonté’, op maandag 19 september. Het Comité voor Initiatief en de foorkramers dokteren een systeem uit waarbij je met een bandje dat 15 euro kost, onbeperkt plezier kan beleven op de attracties.

—-----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws