Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 7 december 2022

gepost 2 years ago, op woensdag, 7 december 2022 door Crew

Bij een snelheidscontrole in Maldegem is één op de tien bestuurders geflitst. De lokale politie stelde mobiele controles op langs de Heirweg, de Koning Albertlaan en de Aalterbaan (N44).

—---------------------------------

De broers Nicolas (23) en Arnaud (21) Hauwaerts uit Aalter trekken in februari met hun R4’tje door de woestijn van Marokko, en willen daar zoveel mogelijk kinderen in armoede helpen. Ze nemen deel aan de 4L Trophy en willen hun kleine wagentje van veertig jaar oud volproppen met hulpgoederen.

—------------------------

Het Springfestival dat afgelopen weekend in de sporthal van Eeklo georganiseerd werd, kent meteen al een vervolg. De reacties op de eerste organisatie van het Springfestival, zijn goed. Op 7 januari openen de deuren van een volgend Springfestival.

—------------------------------

Groen Eeklo organiseert op zondag 11 december de ‘Warmste Wandeling’ door Eeklo. Inschrijven kan op www.groeneeklo.be en doorklikken op agenda.

—---------------------------------------------

De kinderen van basisschool Kruipuit in Adegem (Maldegem) hebben Warme William ontvangen op school.De grote blauwe beer blijft zeker tot februari op de bank op de speelplaats van de school. Tegen Warme William kunnen ze al hun problemen kwijt.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws