Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 8 december 2022

gepost 2 years ago, op donderdag, 8 december 2022 door Crew

De aannemer van de werken op de Leopoldlaan (N9) in Eeklo zit met een probleem. Pas aangelegde betonvakken moeten er alweer uit door technische problemen. De aannemer zal hierdoor geen vertraging oplopen. De fasewissel voor de werken op de andere weghelft wordt begin januari voorzien.

—-------------------------------

De stad Eeklo heeft verschillende stadsverfraaiingsprijzen uitgereikt.

De prijs is voor de meest geslaagde renovatie-, restauratie-, herbestemming- en nieuwbouwprojecten in Eeklo. De Renovatieprijs is voor het pand langs de Gentsesteenweg 35 en 37.

—-----------------------------

Wendy Van Haecke (33) uit Sijsele is een nieuwe broodjeszaak begonnen langs de Knokkeweg (N44) in Aalter-Brug. De broodjeszaak heet Bresamo. Dat staat voor ‘bread, salads and more’. Er zijn ook producten verkrijgbaar onder de vorm van Healthy Harmony, daaronder vallen granola, noten en gedroogd fruit. Bresamo in de Sint-Godelievestraat 36 in Aalter-Brug is open van maandag tot vrijdag, telkens van 6 tot 14 uur.

—-------------------------------------

Tibo De Waele (24) uit Eeklo is afgestudeerd aan de ‘filmschool’ Narafi in Brussel, en doet dat met zijn eindwerk en kortfilm Tijdloos. Daarvoor strikt hij meteen grote namen uit de acteerwereld: Sven De Ridder en Lotte Stevens,

—-------------------------

Nadat het twee jaar niet kon doorgaan door corona kan de Sociale Raad van Aalter eind deze maand eindelijk opnieuw hun ‘Kerstfeest in alle eenvoud’ organiseren. Deelnemen kost 20 euro voor een lekker kerstmenu op zaterdag 24 december vanaf 18 uur in het Parochiaal Centrum Pax. Inschrijven kan via [email protected]

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws