Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 9 december 2022

gepost 2 years ago, op vrijdag, 9 december 2022 door Crew

Een onbekende man heeft een pot met tipgeld gejat van kapperszaak en schoonheidssalon Boudrez Coiffure en Beauty in Aalter. Met een smoesje leidde hij het personeel af waarna hij het potje onder zijn jas stak. In het potje zat 150 euro.

—----------------------------

De handelaars van groot-Aalter en KV Eendracht Aalter hebben donderdagmiddag het officiële startschot gegeven van de eindejaarsactie ‘Win uw Wagen’. Alles samen wordt ervoor 35.000 euro prijzen uitgedeeld in Aalter.

—------------------------------

Aalter heeft de voorbije maand meer dan 600 nieuwe bomen geplant. Veelal vervangingen van oude zieke bomen. De gemeente Aalter liet vorig jaar ook het speelbos in de Kleine Zouterdreef vellen, omdat de veiligheid van de spelende kinderen niet gewaarborgd kon worden.

—-------------------------------------

De langverwachte restauratie van de Sint-Vincentiuskerk in hartje van Eeklo zal al volgend jaar starten en niet in 2024 zoals eerst gepland. De stad moet wel een pak meer geld op tafel leggen om haar aandeel te betalen. Dat wordt door het lange wachten nu twee keer 487.000 euro, in plaats van de voorziene twee keer 130.000 euro.

—--------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws