Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 12 december 2022

gepost 1 year ago, op maandag, 12 december 2022 door Crew

Aalter voert de komende maanden groot onderhoud uit aan 54 kilometer waterlopen en 33 kilometer publieke grachten. Waterwegen in goede staat zorgen immers voor een vlotte afvoer van regenwater en verminderen de kans op wateroverlast.

—-------------------------------------

Pediater en kinderarts Karel Bockaert is in Aalter verkozen tot Gouden Nestor. De uitreiking van de Gouden Nestor huldigt een senior van minstens 75 jaar voor zijn of haar jarenlange en belangeloze inzet voor de Aalterse gemeenschap.

—----------------------------------------

Lievegems burgemeester Kim Martens had de eer om aan te schuiven bij het koningspaar. Samen met enkele andere jonge collega-burgemeesters mocht hij dineren in het Kasteel van Laken.

—-----------------------------------------

Tegen de zomer van volgend jaar krijgen de skaters van Maldegem een nieuw skatepark. Het komt aan sporthal Meos en wordt 542 vierkante meter groot, met 17 elementen. De werken zullen eind februari 2023 starten.

—-----------------------------------------------

Het huis De Plek op het Herbakkersplein in Eeklo krijgt een vervolg. De werking voor de jongeren zal ook in 2023 en 2024 al zeker verdergezet worden. Uit cijfers blijkt dat nu al zowat 180 jongeren bereikt zijn.”

—-------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws