Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 6 maart 2024

gepost 2 months ago, op dinsdag, 5 maart 2024 door Crew

In Aalter hebben drie inbrekers lelijk huisgehouden in verschillende horecazaken. Het drietal probeerde aanvankelijk binnen te breken bij Barz. Toen dat mislukte, sloegen ze een raam aan diggelen bij café De Sportman. De politie bevestigt dat ze een onderzoek gestart zijn naar de feiten.

—------------------------------------------------

Hanne Versluys (13) uit Knesselare (Aalter) heeft de World Piano Day Awards 2024 gewonnen. Als hoofdprijs mag ze op 24 maart het podium op met een professioneel 47-koppig symfonisch orkest, onder leiding van Dirk Brossé.

—-----------------------------------------------------

De lokale politie controleert deze week op snelheid in vier straten van Eeklo.

—--------------------------------------

Het bedrijventerrein Singelken in Sint-Laureins is volledig uitverkocht. Vier bedrijven vonden een plek op de resterende bedrijfsoppervlakte. Dat betekent dat het bedrijventerrein Singelken nu in totaal 16 bedrijven telt.

—--------------------------------------------

De vzw Aalternatief uit Aalter geeft twee infomomenten waarbij ze hun inclusief woonproject voorstellen. De bouw komt op de plaats van de oude Academie in de Stationsstraat in Aalter. De infomomenten vinden plaats op donderdagavond 7 en 28 maart, telkens om 20 uur in ArtA’A, Stationsplein 25 in Aalter.

—-------------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws