Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 5 maart 2024

gepost 2 months ago, op dinsdag, 5 maart 2024 door Crew

De Sociale Raad Aalter heeft de prijs ‘Warme Hart van Aalter’ uitgereikt aan Mark Thienpont uit deelgemeente Ursel. Een twintigtal Aalternaren werd genomineerd. Mark is iemand die zich op opmerkelijke wijze inzet voor de lokale gemeenschap. Samen met zijn vrouw biedt hij in hun B&B in Ursel onderdak aan Oekraïnse vluchtelingen.

—----------------------------------------------------------

Vernieuwing en verjonging lijken steeds meer sleutelwoorden in de politiek, maar de Stadslijst #TEAM9900 in Eeklo maakt ook plaats voor ervaring. Odette Van Hamme (71) krijgt een plaats voor CD&V, Christine Rasselle (69) voor Open Vld.

—-------------------------------------

De Kleuterark in Maldegem heeft op feestelijke wijze afscheid genomen van juf Ann Verschoore. Zij mag nu van haar pensioen genieten.Juf Ann kwam in 1983 op de school terecht en groeide uit tot een vaste waarde. Op haar laatste dag werd ze opgehaald in een 2pk’tje en kreeg ze een denderend afscheidsfeest

—------------------------------------

Een zeventiger die door het rode verkeerslicht gereden is, moet een boete van 400 euro betalen. Hij moet ook zijn wagen acht dagen aan de kant laten staan. De man had zich vergist van pedaal.

—------------------------------------------

Op zaterdag 23 maart a.s. organiseert Thuiszorg De Zon in Aalter voor de vierde keer een ZorgJobOntbijt. Geïnteresseerden krijgen een koffie en een ontbijtkoek en info over de vacatures in de thuiszorgdienst: <http://www.thuiszorgdezon.be>

—--------------------------------------------------------

De werken aan het oud gemeentehuis van Assenede zijn volledig afgerond. Het gebouw is terug in volle glorie te bewonderen. De historische gevel stond ruim 9 jaar in de stellingen.

—---------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws