Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 7 maart 2024

gepost 2 months ago, op donderdag, 7 maart 2024 door Crew




De sloopwerken van de oude vleeswarenfabriek De Wulf in Aalter zijn gestart. Op het terrein van 3.000 vierkante meter in het hartje van Aalter komt een nieuw bouwproject, met 25 appartementen en twee winkelpanden. Vanaf 275.000 euro kan je al een klein appartementje kopen. Voor de mooiste penthouse betaal je zowat het dubbele. —------------------------------

Knesselare (Aalter) maakt zich op zaterdag 9 en zondag 10 maart op voor de jaarlijkse Vastenkermis. Er hebben negen kermiskramen toegezegd: van een kindermolen en schietkraam, tot de Lambada en een lunapark. De attracties zijn zaterdag open van 17 tot 23 uur, en zondag van 15 tot 23 uur. Zondag 10 maart is er om 15 uur ook een wielerwedstrijd voor junioren.

—-----------------------------------------

Eeklo krijgt op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart een eigen bouwbeurs. Met een twintigtal Eeklose bedrijven die zich voorstellen. Dankzij de organisatie van de bouwbeurs kunnen de bedrijven aantonen dat je een heel huis kan bouwen, verbouwen of inrichten en dat allemaal met bedrijven uit Eeklo.

—--------------------------------------------

Op de Tieltsesteenweg in Eeklo heeft woensdagochtend een zwaar verkeersongeval plaatsgevonden. Twee wagens zijn met elkaar in aanrijding gekomen, waarbij ook twee geparkeerde voertuigen en de gevel van een woning zijn geraakt. Eén bestuurder verkeerde even in levensgevaar.

—-------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws