Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 6 december 2023

gepost 5 months ago, op woensdag, 6 december 2023 door Crew

Gebukt onder een zware drugsverslaving pleegde een 39-jarige man uit Aalter verschillende zware feiten. Zo pleegde hij inbraken met een wagen die hij van zijn ex had gekregen om voor zijn dochtertje te zorgen.

—---------------------------------------------------

De stad Eeklo wil de site van de oude AD Delhaize in de Stationsstraat kopen. De stad heeft onderhandeld met de eigenaar, en zou het pand kunnen kopen voor 2,1 miljoen euro. De gemeenteraad van 18 december moet definitief beslissen.

—-----------------------------------------

Nu de verbouwingswerken aan het Cultuurcentrum De Herbakker hun einde naderen, ging de stad op zoek naar nieuwe uitbaters voor het cultuurcafé. Kris Jacobus en Ellen De Muynck waagden hun kans, en mogen vanaf half januari aan de slag aan het Herbakkersplein.

—------------------------------------

Eeklo houdt op zaterdag 9 en zondag 10 december een feestweekend voor de heropening van het Verbauwenbad. Op zaterdag wordt het zwembad een speelparadijs met opblaasbare hindernissen en leuk spelmateriaal.

—-------------------------------------------

Sinterklaas heeft bij de school op het Vossenhol in Maldegem een spectaculaire entree gemaakt tijdens de grote wegenwerken. De werkmannen lieten ons in de laadbak van een vrachtwagen en brachten ons zo naar de school”, zegt Sinterklaas.

—---------------------------------

Dokter Danny Meire is de nieuwe medisch directeur van het streekziekenhuis AZ Alma in Eeklo. Dokter Meire is arts-specialist in de radiologie, en ruilt zijn doktersjas van Medische Beeldvorming voor een nieuwe uitdaging.

—------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws