Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 3 mei 2023

gepost 10 months ago, op woensdag, 3 mei 2023 door Crew

De gemeente Kaprijke zet in de maand mei voluit in op de zoektocht naar een mogelijke fusiepartner. Een burgerpanel van zeventien uitgelote inwoners en drie infovergaderingen moeten duidelijk maken wat de inwoner wil. Met die informatie kan het gemeentebestuur dan later dit jaar een beslissing maken.

—-------------------------------

Bowling Rozenhof uit Ursel (Aalter) sluit eind deze maand definitief de deuren. Bowling Rozenhof werd meer dan 29 jaar geleden opgericht door zaakvoerders Rozemie en Paul. Daarvoor was het een gekende discotheek.

—------------------------------------------------------------

Kiwanis Aalter Baekeland heeft een cabriorit gehouden en schenkt de opbrengst aan twee goede doelen in Maldegem. Burgemeester Koenraad De Ceuninck en schepen Valerie Taeldeman van Maldegem mochten 2 maal een cheque van 4.000 euro in ontvangst nemen.

—--------------------------------------------------

De dertiende editie van de wieler- en voetbalruilbeurs in Eeklo wordt gehouden op zaterdag 6 mei. “Wie op zoek is naar publiciteits- of persfoto’s, tijdschriften en boeken, voetbal- en wielershirts of andere objecten zal zeker zijn gading vinden.

—---------------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws