Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 3 augustus 2022

gepost 2 years ago, op woensdag, 3 augustus 2022 door Crew

In Eeklo is dinsdagmorgen de 32-jarige aannemer Stefaan Boelens om het leven gekomen. Hij stond op een stelling om werken uit voeren aan een woning in de Leopoldlaan in Eeklo, maar kwam ongelukkig ten val. Het slachtoffer had al twee jaar zijn eigen bouwbedrijf in Lievegem. Het parket stelde alvast een technisch deskundige aan om de oorzaak van het ongeval te onderzoeken.

—-------------------------------------

Politiezone Meetjesland besteedde opnieuw extra aandacht besteed aan verkeersveiligheid. Eén bestuurder bleek na controle te veel te hebben gedronken, een andere bestuurder bleek te rijden onder invloed van cocaïne. Nog een andere chauffeur negeerde het eenrichtingsverkeer in de Zuidmoerstraat in Eeklo.

—-------------------------------

Rotary Club Aalter haalt op 7 oktober Gabriel Rios naar Aalter voor een galaconcert. De opbrengst gaat naar de vzw Aalternatief. Op de site van de oude Academie zal Aalternatief een nieuw huis bouwen voor jongvolwassenen met een beperking. De sloop en bouw starten binnenkort.

—----------------------------------

Wandelaars hebben begin deze week een zeehond gespot in het Kanaal in Eeklo, tussen Balgerhoeke en Adegem, enkele tientallen kilometers van de Noordzee. De dieren blijven zwemmen richting binnenland zolang ze vis vinden, maar het blijft een uitzonderlijk beeld. Sea Life Blankenberge waarschuwt om het dier zeker niet te benaderen.

—------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws