Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 29 november 2023

gepost 3 months ago, op woensdag, 29 november 2023 door Crew

Het team achter De Intocht in Aalter zorgt op zondag 3 december ook voor Sinttheater. De voorstellingen van 14 en 16 uur in het auditorium van het gemeentehuis van Aalter waren snel uitverkocht. Daarom wordt zondag om 11 uur een extra voorstelling ingelast. Reserveren via www.deintocht.be.

—-----------------------------------------

Nog op zoek naar een origineel cadeau voor Sinterklaas of onder de kerstboom? Het nieuwe boek ‘De Meetjeslandse kreken’ is klaar. Vanaf 4 december overal te koop, maar de voorintekeningen brachten nu al 5.000 euro op. Geld dat gebruikt zal worden om het krekengebied verder uit te bouwen.

—-----------------------------------

De nieuwe Eeklose Kidsgids staat online. In deze gids vind je een overzicht van de activiteiten voor kinderen en jongeren in de kerstvakantie. Je vindt het aanbod op www.eeklo.be/kidsgids.

—-------------------------------------------

De onthaastingszone nabij de Katsweg in Maldegem en de speelplaatsen van GO! De Driesprong veranderen binnenkort in een groenblauwe parel. Op donderdag 30 november organiseert de gemeente een infomarkt waar inwoners de plannen kunnen inkijken en suggesties geven.

—---------------------------------------

Dieter Linthout heeft zich tijdens een kolkende feestnacht tot Prins Carnaval van Assenede gekroond. Dieter was voordien al jaar en dag nar voor de prinsen en prinsessen carnaval in Assenede.

—-----------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws