Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 30 november 2023

gepost 3 months ago, op donderdag, 30 november 2023 door Crew

Op de E34 ter hoogte van Eeklo is woensdag een ongeval gebeurd. Vrachtwagens konden daardoor een tijd lang niet passeren. Er vielen geen gewonden. Auto’s konden passeren via de pechstrook, maar vrachtwagens konden niet door.

—------------------------------------

Een tiental auto's en twee vrachtwagens zijn woensdag rond 13.30 uur betrokken geraakt bij een kettingbotsing op de A11 ter hoogte van Ramskapelle bij Knokke-Heist. Eén vrachtwagen was zwaar beschadigd. De politie, brandweer en hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

—---------------------------------

Op 5, 8, 11 en 14 december vinden er grote veegrondes plaats in verschillende straten in Eeklo. Om de werken vlot te laten verlopen, geldt er op die dagen een parkeerverbod in de desbetreffende straten.

—-------------------------------------------

Volgend jaar is het precies 50 jaar geleden dat Aalter met veel toeters en bellen de 1.000ste verjaardag vierde. Van dat feestjaar 1974 is er een film, en die wordt op vrijdag 1 december door Erfgoed Aalter van onder het stof gehaald.

—-------------------------------------

Sinterklaas is nog niet langsgeweest, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de eindejaarsfeesten. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. De krant HLN lijst negen kerstmarkten en winterevenementen op in het Meetjesland en Deinze om helemaal in de kerststemming te komen.

—-----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws