Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 28 september 2022

gepost 2 years ago, op woensdag, 28 september 2022 door Crew

Eeklo wil zijn Markt na de zomer van 2023 autovrij maken. Daarvoor moest men wel eerst zoeken naar een alternatief voor de 80 parkeerplaatsen die zouden verdwijnen. Die heeft de stad nu gevonden: zo zullen er aan de oude rijkswachtkazerne en de Zuidkaai zogenaamde ‘park-ings’ worden aangelegd.

—------------------------------

Jong CD&V Eeklo heeft naar jaarlijkse gewoonte de trofee voor de Jonge Eeklose Ondernemer van het jaar uitgereikt. Dit jaar kozen de jongeren voor Dieter De Baere (37) van Hoeveslagerij ‘t Pauwenhof. Dieter leidt als jonge ondernemer-landbouwer de hoeveslagerij en daarnaast stelt hij er ook heel wat jonge mensen tewerk

—------------------------

Een jaar na de opening in de oude rijkswachtkazerne blijft AZ Zeno campus Maldegem groeien. “Het voorbije jaar vonden bijna 7.000 mensen de weg naar de nieuwe campus en dat aantal blijft maandelijks toenemen. AZ Zeno Maldegem breidde dan ook zijn consultaties uit en is vanaf nu dagelijks open.

—----------------------------

ACV Aalter organiseerde een wandeling in en rond Aalter-Brug ten voordele van de vakbondswerking in Cambodja. Met de wandeling en de verkoop van pannenkoeken haalde het een bedrag van 1.049 euro op.

—-------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws