Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 27 september 2022

gepost 1 year ago, op maandag, 26 september 2022 door Crew

Zwemmers kunnen eerder dan verwacht terug gebruik maken van het zwembad van Aalter. Door een technisch defect aan de ventilatie zou het zwembad eerst tot het einde van de maand gesloten blijven. De onderhoudsfirma van het zwembad kon het probleem echter sneller dan verwacht oplossen.

—-----------------------------------------

De belijningswerken waardoor de stationsparking van Aalter een week lang afgesloten zou moeten zijn, worden nu toch anders aangepakt. Tijdens de belijningswerken aan de parking van het station zal gewerkt worden in twee verschillende fases, om er voor te zorgen dat er steeds parkeermogelijkheden kan blijven.

—-------------------------------------

Woensdag 28 september organiseert vzw De Toevlucht een info-avond omtrent stoppen met roken. Veel rokers hebben wel de intentie om te stoppen, maar weten niet hoe ze hun verslaving moeten aanpakken. Een tabakoloog die luistert, motiveert en ondersteuning biedt bij bijvoorbeeld valkuilen of moeilijke momenten kan raad brengen. Meer info en inschrijvingen via v[email protected] —--------------------------------------

Hebben we naast Remco Evenepoel in het wielrennen binnenkort ook een wereldkampioen padel? Talent is er zeker, want Tennis- en Padelclub Eeklo vaardigt maar liefst drie spelers af op het allereerste EK voor junioren in Valencia.

—--------------------------------

Oud-voetballer Dave Gijsel uit Eeklo is op 50-jarige leeftijd overleden. Gijsels was in de jaren negentig de absolute publiekslieveling in het Nederlandse Hoek.

—-----------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws