Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 26 september 2022

gepost 2 years ago, op maandag, 26 september 2022 door Crew

Pendelaars die in Aalter de trein nemen, kunnen de komende week parkeerproblemen ondervinden. Op de parking aan het station in Aalter-centrum staan tot en met vrijdag 30 september belijningswerken gepland. De parking wordt tijdens de werken afgesloten voor alle verkeer.

—-----------------------------------

Wat zou je doen als je kinderen nog 10 jaar te leven hebben? Het is de tergende vraag waar mama Kelly dagelijks mee worstelt. Zo lijden haar tweelingzonen Jenko en Ieben aan de zeldzame en ongeneeslijke ziekte die hun organen geleidelijk aan beschadigt. “Het medicijn kost 330.000 euro per jaar en werkt alleen afremmend. Dan maak ik liever met hen die wereldreis nu dat nog kan zegt mama Kelly uit Eeklo.

—--------------------------

Zwemmers kunnen even niet in het zwembad van Aalter terecht. Het bad is dicht door een technisch defect aan de ventilatie. Het zwembad zal zeker al gesloten zijn tot en met vrijdag 30 september.

—----------------------------------

Stad Eeklo heeft een taskforce energie opgericht om de dure energierekeningen voor de stad te beperken. Die taskforce stelde nu enkele maatregelen voor die de gemeente vanaf volgende week zal uitrollen. Eeklo zet de verwarming lager, minder straatverlichting en ook koudere zwembaden zijn enkele van die maatregelen.

—----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws