Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 29 september 2022

gepost 1 year ago, op donderdag, 29 september 2022 door Crew

De aankondiging dat er twee nieuwe centrumparkings komen in Eeklo, betekent meteen ook dat de piste van een ondergrondse centrumparking definitief verlaten wordt. Er komt een nieuwe openbare parking aan de Zuidkaai, goed voor een dertigtal parkeerplaatsen. En op de site van de oude rijkswacht komen 50 tot 70 parkeerplaatsen.

—----------------------------------

Legofanaten moeten dit weekend in Eeklo zijn, want daar wordt voor het eerst sinds de corona-epidemie Brick Event georganiseerd. Het Brick Event vindt plaats op zaterdag 1 oktober en op zondag 2 oktober in de gebouwen van Richtpunt Eeklo.

—-----------------------------------

Op zondag 2 oktober is het weer Open Bedrijvendag. Ook in het Meetjesland kan je tussen 10 en 17 uur allerlei bedrijven bezoeken. Check zeker ook de website www.openbedrijvendag.be om de bedrijven beter te leren kennen.

—----------------------------

Het dorp Lotenhulle (Aalter) staat voor een feestelijk kermisweekend. Vrijdagavond 30 september wordt gestart met de kinderloop en een avondjogging. Op zaterdagavond 1 oktober staat de tweede editie van het Loots Oktoberfest op het programma . —----------------------------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws