Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 30 september 2022

gepost 2 years ago, op vrijdag, 30 september 2022 door Crew

Er gebeurde dagen niets op de stationsparking van Aalter, maar donderdag zijn de lang aangekondigde schilderwerken dan toch gestart. Parkeren zou verboden zijn. Maar maandag, dinsdag en woensdag gebeurde er niets. Tot ergernis van de pendelaars. Het uitstel kwam door het slechte regenweer.

—-----------------------------

Amper drie maanden geleden werd in Aalter een hockeyclub opgericht en ondertussen hebben de Red Wings hun honderdste lid binnen. Briek De Clercq (12) uit Bellem zorgt voor de magische kaap. De club droomt nu al luidop van deelname aan de competitie en vraagt bij het gemeentebestuur van Aalter een eigen hockeyveld.

—----------------------

Voorzitter Jean-Pierre Buyle van tweedeprovincialer VK Knesselare geeft het sportieve roer in handen van Stefaan Van Riel (51). De ex-profvoetballer was de voorbije jaren T1 bij JV De Pinte, Gijzel-Oosterzele en KVV Schelde. Van Riel wil de kans bij VK Knesselare met beide handen grijpen.

—------------------------

De Kidsgids in Eeklo verzamelt alle activiteiten en kampen in een handige gids. De inschrijvingen voor de herfstkampen in Eeklo staan nu ook al open.

—----------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws