Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 28 juni 2023

gepost 8 months ago, op woensdag, 28 juni 2023 door Crew

Na Sint-Laureins haakt nu ook Assenede af voor een grote fusie in het Meetjesland. Stad Eeklo en gemeente Kaprijke waren het meest enthousiast, maar met z’n twee is er niet veel mogelijk.

—-------------------------------------

De gemeente Maldegem heeft twee grote digitale infoborden gekocht waarop ze gemeentelijk nieuws wil communiceren. De nieuwe borden staan momenteel aan de Kuma in de Mevrouw Courtmanslaan en in de Brugse Steenweg aan het Reesinghebos.

—-------------------------------------------

Nog tot uiterlijk half september blijft de Sint-Godelievestraat in Aalter-Brug dicht voor alle verkeer. De Sint-Godelievestraat is de straat langs de parochiekerk van Aalter-Brug, en zowat de hoofdstraat van het dorp.

—--------------------------------------------------------

De poging van Groen om de verenigingen van Aalter weer ruimte te geven in het wekelijks gemeentelijk informatieblad TotAalter, is mislukt. Burgemeester Pieter De Crem zegt dat het blad bedoeld is voor nieuws van de gemeente en andere overheden.

—--------------------------------------------------------

Drie logieshouders in Meetjesland krijgen Green Key: “Extra inspanningen voor klimaat. Het gaat om B&B Hotel Mama in Maldegem, Boutique Hotel Shamon in Eeklo en Vakantiewoning Door-drongen-Goed in Maldegem.

—--------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws