Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 29 juni 2023

gepost 8 months ago, op woensdag, 28 juni 2023 door Crew

Voormalig schepen in Aalter Luc De Meyer en zijn partij N-VA gaan uit elkaar. De Meyer blijft onafhankelijk gemeenteraadslid. Luc kon zich niet langer vinden in de politieke koers die het afdelingsbestuur vaart.

—----------------------------------------------

Er komen twee nieuwe appartementsblokken in de Boomgaardstraat in Aalter. Samen goed voor 25 flats. De vergunningsaanvraag loopt. Tot volgende week kunnen bezwaren en opmerkingen ingediend worden.

—-------------------------------------------------------

De oude bibliotheek en de oude school in de Velstraat in Knesselare (Aalter) gaan plat en maken plaats voor een nieuwbouwproject. Mevaco uit Aalter kocht de site en plaatst er een appartementsgebouw.

—--------------------------------------

Maldegem is helemaal klaar voor een sportieve en muzikale zomer. Vanaf dit weekend strijkt Sport@Park weer neer in het Sint-Annapark.

—----------------------------------------

Eeklo duwt op vrijdag 30 juni de zomer op gang met de eerste van drie zomerse muziekavonden. Het podium wordt opgebouwd in de Boelare. Op vrijdag 30 juni van 11 uur tot zaterdag 1 juli om 2 uur ’s nachts is de straat er afgesloten.

—----------------------------------------

Cultuurcentrum De Herbakker in Eeklo pakt vanaf volgend jaar weer uit met Ciné Local. De toegangsprijs wordt behouden op 5 euro.

—-------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws