Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 27 juni 2023

gepost 8 months ago, op dinsdag, 27 juni 2023 door Crew

Het parket van Oost-Vlaanderen is op zoek naar zes mogelijke daders van een diefstal met geweld op een trein in Aalter. Een 65-jarige man werd daarbij zijn polshorloge afhandig gemaakt.

—--------------------------------------------------

De Knokkeweg (N44) in Aalter gaat ter hoogte van het kruispunt Sint-Rita aan de Brugstraat ondergronds. Voor het plaatselijk verkeer richting Brugstraat en aan de andere kant richting industrieterrein Langevoorde komt er een grote rotonde, bovenop de nieuwe tunnel.

—-------------------------------------------------------------

De tentoonstelling van de kunstenaars van Atelier Suzy in het Kasteel van Poeke heeft 6.500 euro opgebracht voor MFC Ten Dries in Landegem. De cheque werd maandag overhandigd en het geld wordt geïnvesteerd in een nieuw gebouw voor de bewoners.

—------------------------------------------------

Op zondag 2 juli kan je in het kasteeldomein van Poeke (Aalter) terecht voor een gezinswandeling. Afspraak aan het koetshuis in de Kasteelstraat. Een gids neemt je mee door het kasteeldomein, en vertelt je meer over de natuur.

—------------------------------------------------

Een deel van de Prinsenhofstraat in Eeklo is vanaf woensdag tot vrijdag gedeeltelijk afgesloten wegens het plaatsen van een stelling.Er is wel nog doorgang voor voetgangers en fietsers. Ook plaatselijk verkeer is toegelaten.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws