Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 28 december 2022

gepost 1 year ago, op woensdag, 28 december 2022 door Crew

Eeklo onderzoekt de mogelijkheid om de parkeerboetes in de stad volgend jaar drastisch te verhogen. Wie vandaag geen parkeerticket neemt en betrapt wordt, betaalt 25 euro boete. De stad bekijkt of dat hoger kan, eventueel naar 35 euro. Eeklo wil de inkomsten uit parkeergeld opdrijven, maar wil het parkeertarief niet verhogen.

—----------------------------------------------------

Philippe De Coninck (65) wil ten laatste tegen de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 stoppen als burgemeester van Assenede. Er wordt nu achter de schermen gezocht naar een nieuwe frontman of frontvrouw voor de partij SamenPlus.

—---------------------------------------

De gemeente Sint-Laureins lanceert een nieuw subsidiereglement voor unieke publieke evenementen. Sint-Laureins wil meer beleving in het dorp en gaat verenigingen en kermiscomités die iets speciaals organiseren extra ondersteunen. De subsidie gaat tot maximum 500 euro per evenement.

—-----------------------------

Actrice en zangeres Jacky Lafon staat meer dan vijftig jaar op de planken en komt dat gouden jubileum in Maldegem vieren. “We gaan het publiek verwennen, en gelukkig maken met humor, zang en dans”, zegt Jacky Lafon. Kaarten voor de show van 28 maart in Maldegem kan je bestellen op www.show-time.be.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws