Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 27 december 2022

gepost 11 months ago, op maandag, 26 december 2022 door Crew

Aalter voorziet volgend jaar maar liefst twee miljoen euro aan inkomsten uit gas-boetes. Die komen vooral van het flitsen. Een verdubbeling is dat van wat dit jaar binnenkwam in de gemeentekas, en dat zorgt voor kritiek bij de partij Groen.

—--------------------------

De komst van het nieuwe bedrijventerrein De Campagne in Maldegem zorgt voor opluchting bij heel wat bedrijven die vandaag in acute ruimtenood zitten. Het bedrijf Potier Stone op het Vliegplein in Maldegem is een van de kopers van een stevige lap industriegrond. —------------------------

Het gemeentebestuur van Aalter heeft de jubilarissen van de maand december ontvangen op het gemeentehuis. Er waren vier gouden koppels, die elk vijftig huwelijksjaren op de teller hebben staan. Het gemeentebestuur overhandigde geschenken. Ook het koningshuis had voor een telegram gezorgd.

—-----------------------------------------

Eeklo wil in 2023 een nieuw geboortebos aanplanten. Eeklo heeft nu al een geboortebos aan de Pokmoere. Volgend jaar komt daar een tweede geboortebos bij, op een andere locatie en dat zal in de Lange Moeiakker komen.

—------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws