Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 23 december 2022

gepost 12 months ago, op vrijdag, 23 december 2022 door Crew

Een bestuurder uit Eeklo die in augustus een positieve speekseltest op cocaïne aflegde, beweert bij hoog en bij laag dat hij geen drugs gebruikt had en de test vals-positief is. Een urinetest bij zijn huisdokter geeft hem alleszins al gelijk. De man nam wel legale sportmiddelen.

—-------------------------------

De sloop van het oude klooster in Knesselare (Aalter) gaat razendsnel vooruit. Tegen het jaareinde moet het hele gebouw gesloopt zijn. In maart volgend jaar start de bouw van het nieuwe ontmoetingscentrum.

—------------------------------

Burgemeester Pieter De Crem (CD&V) van Aalter is tot eind februari out na een dringende operatie. Zolang zal eerste schepen Patrick Hoste de taak van waarnemend burgemeester op zich nemen. Schepen Hoste deed dit eerder ook al toen Pieter De Crem actief was in Brussel.

—---------------------------

Het team van Sint-Janneke & Sint-Jozef in Eeklo heeft net voor de start van de kerstvakantie de verbouwde basisschool in de Abdijstraat geopend. De kinderen en leerkrachten zijn alvast enthousiast.

—--------------------------------------

Het gemeentebestuur van Maldegem pakt uit met een verrassing en gaat de inwoners trakteren op de eerste dag van het nieuwe jaar. Maldegem heeft de traditie van een nieuwjaarsreceptie niet, maar daar brengt het nieuwe gemeentebestuur verandering in. Op zondag 1 januari moet je van 11 tot 13 uur op de Markt van Maldegem zijn.

—-------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws