Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 27 september 2023

gepost 10 months ago, op woensdag, 27 september 2023 door Crew

Op de Gentsesteenweg in Eeklo is dinsdagvoormiddag een 73-jarige vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het slachtoffer werd op het zebrapad gegrepen door een tractor.

—-------------------------------------------------------------------

Een vrouw uit Eeklo die de parkeerkaart voor personen met een handicap van haar overleden moeder had gebruikt, heeft van de politierechter een straf met opschorting gekregen.

—--------------------------------------------

Op zaterdag 30 september om 9.30 uur wordt het einde van de werken in de Pontweg en Manewaarde in Aalter gevierd en zondag 1 oktober wordt de herinrichting van de stationsbuurt in Sint-Maria-Aalter geopend. —----------------------------------------------------------------------------------

De gemeente Maldegem heeft zijn sportkampioenen in de bloemetjes gezet. Alle Belgische, Vlaamse, provinciale en regionale sportlaureaten werden gehuldigd.

—------------------------------------

Jens De Pauw, voorzitter van Vlaams Belang Eeklo, is aangesteld als nieuwe regiovoorzitter van de partij. Hij volgt nu Dieter Alain uit Aalter op als regiovoorzitter voor de regio Gent-Eeklo.

—------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws