Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 28 september 2023

gepost 9 months ago, op donderdag, 28 september 2023 door Crew


De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) heeft basisschool Het Klavertje Vier uit Knesselare beloond met een gouden Verkeer op School-medaille. De school kreeg deze bekroning wegens haar inzet voor verkeers- en mobiliteitseducatie.

—---------------------------------

De politiezone Meetjesland houdt snelheidscontroles in Eeklo. De politie controleert onder andere in de Leopoldlaan, de Raverschootstraat, de Brugsesteenweg en de Stationsstraat.

—----------------------------------

Op zaterdag 30 september wijkt Repair Café Eeklo af van begane paden en herstelt bij M-accent in de Eeklose Kringloopwinkel. Je kan er terecht voor herstellingen aan kleine (elektrische) apparaten.

—------------------------------------------

Met de Pompoenfeesten wordt op zondag 1 oktober het toeristische seizoen op de Huysmanhoeve in Eeklo afgesloten. Het is het laatste grote event voor dit jaar en ook de laatste dag dat het Streekcafé open is.

—-----------------------------

De gemeente Maldegem heeft haar Duurzame Helden gehuldigd. Het jaarthema was ‘Kwaliteitsonderwijs’. De Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties bestaan acht jaar en dit werd gevierd tijdens de Week van de Duurzame Gemeente.

—-------------------------------------------

De Sentse Economische Raad (Senter) organiseert op zondag 1 oktober het evenement ‘Ontdek en beleef bedrijvig Singelken’. Dan kunnen inwoners kennis maken met de bedrijven die gevestigd zijn in het bedrijventerrein het Singelken.

—----------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws