Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 26 oktober 2022

gepost 2 years ago, op woensdag, 26 oktober 2022 door Crew

De bouw van het nieuw sociaal project op de hoek van de Brugstraat en de Rijsestraat in Aalter is volop aan de gang. Aalter investeert 1,35 miljoen euro en de bouw moet eind volgend jaar klaar zijn. “In het gebouw komt een sociale kruidenier met ontmoetingsruimte.

—----------------------------------

Na meldingen in Varsenare en Veldegem kwam nu bij de politie een derde melding binnen van een kinderlokker in Knesselare. De politie bekijkt of de meldingen aan elkaar gelinkt kunnen worden. “We nemen dit zeker ernstig”, klinkt het bij de politiezone Aalter.

—--------------------------

Na enkele jaren niet door corona, wordt er op zondag 18 december weer een kerstmarkt georganiseerd in Poeke (Aalter). Het wordt de vijftiende editie. “Met een levende kerststal, kermisattracties, bezoek van de kerstman, gratis ezelritten en muziek. Standhouders kunnen gratis deelnemen, inschrijven kan nog tot 18 november.

—--------------------------------

De fractie Groen in de gemeenteraad van Eeklo wordt tijdelijk wat groter. Fleur Foré (40) heeft de eed afgelegd. Groen moest het in Eeklo lange tijd met twee gemeenteraadsleden stellen: Isaura Calsyn en Jonas Deilgat. De komende maanden komt daar nu ook Fleur Foré bij.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws