Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 27 oktober 2022

gepost 1 year ago, op woensdag, 26 oktober 2022 door Crew

De gemeente Aalter gaat verder met de verkoop van de Parkresidentie en de oude bibliotheek van Knesselare. Het is de visie van de fusiegemeente om gebouwen van de hand te doen, die geen verder openbaar nut meer hebben”, zegt burgemeester Pieter De Crem.

—-------------------------

Nog voor het einde van het jaar zal Fiberklaar starten met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Aalter, voor supersnel internet. Fiberklaar biedt zelf geen abonnementen aan, maar maakt zijn glasvezelnetwerk open. Je kan dus je eigen provider behouden of een van de deelnemende internetproviders kiezen.

—------------------------------------

De nieuwe brandweerkazerne van Kaprijke kreeg met minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden hoog bezoek. De minister bedankte er alle brandweerlui voor hun niet-aflatende inzet en beloofde meteen om te blijven investeren in de brandweer“helden”. —-------------------------

Een chauffeur van een schoolbus heeft zijn rijbewijs even moeten inleveren na een alcoholcontrole in Eeklo. Belangrijke nuance: de man zat niet ladderzat achter het stuur, maar voor professionele bestuurders is één pintje al te veel.

—------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws